Διαδραματίζουμε

Πιστεύουμε

Παρέχουμε

 

Σύμβουλοι Franchise

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.


Γνωρίστε όλες τις προτάσεις franchise!

Explore Now!

Φανερωμένης 4, Χολαργός, 15561, 2106540681,

Franchise Marketing by Franchise.GR and Franchising.GR

Franchise Νεα

Nine Grams Cup2

Δύο νέα franchise για τα Nine Grams ετοιμάζονται και σύντομα θα διαθέτουν τα 100% arabica blends όπως και τα είδη καφεκοπτείου και τα υπέροχα σνακς και σάντουιτς σε σε Φιλαδέλφεια και Ν. Ιωνία, με τον Jose Manuel να εγγυάται την αυθεντική ποιότητα και τις καλύτερες τιμές.

Tyco Koumarianos

Εντυπωσιακό το Opening Weekend για το TYCO στο Χαλάνδρι 26, 27 και 28 Ιουλίου, επί της Ηρακλείου 3 - 5, με d.j. τον G. KOUMARIANO!

Tyco Mykonos

Ξεκινώντας την ανάπτυξη τους μέσω franchise στις αρχές του έτους και με αφετηρία το κατάστημα αναφοράς στη Ρόμβης, τα TYCO ξεκίνησαν το πρώτο franchise τους στο Χαλάνδρι, το οποίο έχει προγραμματισμένο opening εντός Ιουλίου και ήδη συμφωνήθηκε το δεύτερο franchise στη Μύκονο σε κεντρικότατο σημείο.

Coffee Lab Egypt

Ξεκίνησε δυναμικά η ανάπτυξη του franchise των Coffee Lab στην Αίγυπτο με 5 καταστήματα, μετά από συμφωνία με την συνεργασία της FBS της νο1 εταιρείας συμβούλων franchise, στο πλαίσιο ενός ισχυρού πλάνου ανάπτυξης.

Tyco Tzina Halandri

Το Χαλάνδρι υποδέχεται το νέο franchise TYCO, το πιο ζωντανό και κεφάτο στέκι, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

ΚΕΜ Franchise

Η ΚΕΜ Franchise, η νο1 έκθεση για το franchise στην Ελλάδα και μια από τις καλύτερες παγκοσμίως, θα είναι και φέτος κοντά σας, παρουσιάζοντας επιχειρηματικές και επαγγελματικές λύσεις franchise για επιχειρηματίες, που επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δική τους δραστηριότητα μέσω franchise.

Lelashes Korydallos Store

Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της ομορφιάς και μετά από πλήθος σεμιναρίων και πιστοποιήσεων η Lenia Lamnatou ξεκίνησε την ανάπτυξη των LE-LAshes studios, δημιουργώντας ένα απόλυτα εξειδικευμένο concept Extension Βλεφαρίδων, τη νέα μόδα που λατρεύουν οι γυναίκες, με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, με το πρώτο franchise κατάστημα στον Κορυδαλλό επί της Κουντουριώτου 39A, Κορυδαλλός (2111154935) και με την υποστήριξη της κορυφαίας εταιρείας συμβούλων FBS.

Coffeelab Blue Cup

Ο καφές έχει περάσει σε άλλο level. Πλέον δε μιλάμε για τον καφέ αλλά για την ιστορία πίσω από κάθε φλιτζάνι …και όπως πάντα οι ιστορίες έχουν πρωταγωνιστές...