Διαδραματίζουμε

Πιστεύουμε

Παρέχουμε

 

Σύμβουλοι Franchise

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.


Γνωρίστε όλες τις προτάσεις franchise!

Explore Now!

Φανερωμένης 4, Χολαργός, 15561, 2106540681,

Franchise Marketing by Franchise.GR and Franchising.GR

Koulour Koulour franchise

Σε συνέχεια της επιτυχημένης και εντυπωσιακής συμμετοχής των KoulouR KoulouR στην Εκθεση ΚΕΜ Franchise Αθηνών, η γνωστή αλυσίδα των θεϊκών κουλουριών ανακοινώνει δυο νέες συμφωνίες franchise σε Χαλάνδρι και Ν. Ιωνία.

Τα KoulouR KoulouR προτείνουν μια υγιεινή εναλλακτική επιλογή στο street food, με το κουλούρι στα καλύτερά του, αφού συνδυάζει ένα απόλυτα ελληνικό παραδοσιακό προϊόν με ευφάνταστες και κλασικές γεμίσεις που απογειώνουν την γεύση μας, προσφέροντας παράλληλα handmade σάντουιτς και μπάρες δημητριακών, χυμούς, σαλάτες και γαλακτομικά.

Τα KoulouR KoulouR διαθέτουν εκπληκτικές γεύσεις για κάθε ώρα της ημέρας σε εκείνους που αναζητούν την κλασσική, ιδιαίτερη και συνάμα υγιεινή λύση του παραδοσιακού δεκατιανού. Με ένα συνεχή εμπλουτισμό της προιοντικής παλέτας, βασισμένη πάνω στις σύγχρονες καταναλωτικές απαιτήσεις, καθημερινά από τις 7:00 το πρωί ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από δεκάδες γευστικές πανδαισίες, δημιουργημένες σχολαστικά με τα πιο αγνά και ποιοτικά Ελληνικά υλικά.

Αρχίζοντας από το κλασσικό τραγανό κουλούρι Θεσσαλονίκης, μεταφερόμαστε στις θεσπέσιες γλυκές δημιουργίες του κακάο με πορτοκάλι, της σοκολάτας του κάστανου και του μαυροκέρασου και τελειώνουμε με τις χορταστικές και απαράμιλλες αλμυρές επιλογές με γευστικότατες επιλογές τυριών και αλλαντικών συνδυάζοντας το Ελληνικό ελαιόλαδο και φρεσκότατα λαχανικά.

H επιχειρηματική πρόταση των KoulouR KoulouR απευθύνεται στους ανθρώπους εκείνους που έχουν ως οδοδείκτη το πάθος για την ποιότητα και το όραμα της εξέλιξης μέσα από ένα επενδυτικό πλάνο, προσαρμοσμένο στα μέτρα τους. Ειδικότερα στα KoulouR – KoulouR ενδιαφερόμαστε για καταστήματα με ελάχιστο χώρο των 45 τ.μ. σε σημεία με αυξημένη διέλευση κόσμου. Η χαμηλή επένδυση σε συνδυασμό με τα περιθώρια κέρδους που είναι από τα υψηλότερα στην μικρή εστίαση διαμορφώνουν την καλύτερη επιλογή για αυτό-απασχόληση με ιδιαίτερα θελκτικές αποδόσεις.

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των KOULOUR KOULOUR ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Επικοινωνία

Αν διερευνάτε το franchising, είτε για να αναπτύξετε τη δική σας αλυσίδα, είτε για να ανοίξετε ένα κατάστημα franchise, θα χαρούμε να το συζητήσουμε μαζί.

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Ποιό είναι το ενδιαφέρον σας;
Invalid Input
Invalid Input