Διαδραματίζουμε

Πιστεύουμε

Παρέχουμε

 

Σύμβουλοι Franchise

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.


Γνωρίστε όλες τις προτάσεις franchise!

Explore Now!

Φανερωμένης 4, Χολαργός, 15561, 2106540681,

Franchise Marketing by Franchise.GR and Franchising.GR

Coffee Island

Εμείς στην Coffee Island πιστεύουμε έμπρακτα στο δίκαιο επιχειρείν και γι’ αυτό προσφέρουμε στο συνεργάτη μας ένα επιχειρηματικό μοντέλο απαλλαγμένο από οικονομικές δεσμεύσεις επί του κύκλου εργασιών του. - Μιχάλης Καμβύσης, Coffee Island

Αποτελούμε τον καλύτερο συνεργάτη για τον σκεπτόμενο επιχειρηματία, προσφέροντας την ευκαιρία για μια ασφαλή και υγιή επιχειρηματική δράση, με άμεση κερδοφορία και ταχεία απόσβεση του κεφαλαίου επένδυσης. Γι’ αυτό στοχεύουμε και επενδύουμε διαρκώς στην ενδυνάμωση του brand μας, ενισχύουμε τις υπηρεσίες μας, πρωτοπορούμε λανσάροντας νέα και καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, διασφαλίζουμε την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων. Αποδέκτης όλων των παραπάνω είναι ο καταναλωτής, στη συνείδηση του οποίου έχουμε εδραιωθεί ως ο απόλυτος προορισμός καφέ και συνοδευτικών ροφημάτων με συνέπεια να εξασφαλίζουμε ιδιαιτέρως θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης για το δίκτυο των συνεργατών μας.

Διαθέτουμε παραγωγική αυτονομία και επενδύουμε συνεχώς στην Έρευνα & την Ανάπτυξη, στην τεχνογνωσία του καφέ και στη σωστή εκπαίδευση των franchisees μας. Κατορθώσαμε να επιτύχουμε όλα αυτά τα χρόνια μια ομοιόμορφη διανομή στην ανάπτυξη του δικτύου μας με στρατηγικές τοποθετήσεις των καταστημάτων μας διασφαλίζοντας έτσι την προοπτική συνεχούς διεύρυνσης ενός απολύτως υγιούς δικτύου.

Επικοινωνία

Αν διερευνάτε το franchising, είτε για να αναπτύξετε τη δική σας αλυσίδα, είτε για να ανοίξετε ένα κατάστημα franchise, θα χαρούμε να το συζητήσουμε μαζί.

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Ποιό είναι το ενδιαφέρον σας;
Invalid Input
Invalid Input