Διαδραματίζουμε

Πιστεύουμε

Παρέχουμε

 

Σύμβουλοι Franchise

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.


Γνωρίστε όλες τις προτάσεις franchise!

Explore Now!

Φανερωμένης 4, Χολαργός, 15561, 2106540681,

Franchise Marketing by Franchise.GR and Franchising.GR

TYCO

Η Ν. Σμύρνη υποδέχεται σύντομα το νέο franchise TYCO, επί κεντρικής πλατείας και συγκεκριμένα επί της 2ας Μαϊου 5, με το πλάνο του opening αρχές Σεπτεμβρίου, με τους διερχόμενους και τους θαμώνες της πλατείας, αλλά και τους κατοίκους και εργαζόμενους της περιοχής να μπορούν να απολαμβάνουν take away και delivery τα διάσημα πλέον cocktails του TYCO.

Η φιλοσοφία του TYCO είναι 100% value for money, με στόχο τα εξαιρετικά cocktails, στην σωστή τιμή για κάθε στιγμή, με τη καλύτερη εξυπηρέτηση, με ταχύτητα και χαμόγελο. Long drinks και signature cocktails (στα 6 ευρώ), detox mocktails (στα 4,5 ευρώ).

Το TYCO έχει σχεδιάσει και προτείνει μια κερδοφόρα επιχειρηματική πρόταση franchise, η οποία βασίζεται σε value for money λογική, αναφορικά τόσο με την αρχική επένδυση, όσο και με την τιμολογιακή πολιτική.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 20 τ.μ.

ENTRY FEES: από 8,000 Ευρώ έως 15,000 Ευρώ, ανάλογα περιοχής

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση Χώρου: 10,500 Ευρώ

Εξοπλισμός/Επίπλωση: 7,500 Ευρώ

Αρχικό Εμπόρευμα: 2,500 Ευρώ

ROYALTIES: 3% με ελάχιστη μηνιαία χρέωση

Επικοινωνία

Αν διερευνάτε το franchising, είτε για να αναπτύξετε τη δική σας αλυσίδα, είτε για να ανοίξετε ένα κατάστημα franchise, θα χαρούμε να το συζητήσουμε μαζί.

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Ποιό είναι το ενδιαφέρον σας;
Invalid Input
Invalid Input