FRANCHISE BUSINESS SERVICES

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ FRANCHISE

Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchise από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων franchise και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts. Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιό μας και θα σας προτείνουμε το franchise που σας ταιριάζει.

Franchise Blog

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε καθιερωθεί ως ο μοναδικός ενιαίος φορέας παροχής υπηρεσιών franchise, διαδραματίζοντας παράλληλα τον ρόλο του franchise trendsetter, και συνεχίζουμε να συνεισφέρουμε καταλυτικά τόσο στην ανάπτυξη των μεγαλύτερων brands στην χώρα μας, όσο και στην εδραίωση του θεσμού.
alterlife fitness franchise

Η alterlife ανακοινώνει 4 νέα franchise για το 2019 σε Παιανία, Νέα Κηφισιά, Εύοσμο, Κορινθία και alterlife kids σε Παιανία.

Η alterlife έχει δημιουργήσει ένα καινοτόμο concept γυμναστηρίων με έντονα διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδιαίτερα επιτυχημένο, όπως αποδεικνύουν - άλλωστε - τα οικονομικά στοιχεία των υφιστάμενων κέντρων. Διανύοντας μια συνεχώς ανοδική πορεία και διαθέτοντας πολυσχιδή δραστηριότητα στον κλάδο του fitness, η alterlife αναπτύσσει ένα αποδοτικό επιχειρηματικό μοντέλο franchise, σε ένα κλάδο με ιδιαίτερα σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης. Με ισχυρές ανθρώπινες και υλικοτεχνικές υποδομές διασφαλίζει συνεχή και ολοκληρωμένη υποστήριξη, από την πολυκάναλη διαφήμιση και το εμπνευσμένο marketing, μέχρι τις μοναδικές εμπορικές συνεργασίες, την άρτια εκπαίδευση και τα σύγχρονα συστήματα πληροφορικής, οργάνωσης και λειτουργίας.

Άλλαξε ζωή! Δώσε στο σώμα σου την προσοχή που του αξίζει το 2019!

Μην φοβηθείς να θέσεις υψηλούς στόχους την φετινή χρονιά.

Τώρα πλέον ξέρεις που και πως θα τους πετύχεις.

Αν σας γοητεύει ο κόσμος του fitness και θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των ALTERLIFE ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε σε ένα δυναμικό και αναπτυσσόμενο κλάδο και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της ALTERLIFE και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.