Διαδραματίζουμε

Πιστεύουμε

Παρέχουμε

 

Σύμβουλοι Franchise

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.


Γνωρίστε όλες τις προτάσεις franchise!

Explore Now!

Φανερωμένης 4, Χολαργός, 15561, 2106540681,

Franchise Marketing by Franchise.GR and Franchising.GR

FBS - Franchise Business Services, coffee island

Ο καφές για την Coffee Island είναι επιστήμη. Από το 1999 με το πρώτο καφεκοπτείο τους, κατόρθωσαν μέχρι σήμερα να δημιουργήσουν ένα πολύ ισχυρό δίκτυο franchise τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αριθμώντας ήδη σε περισσότερα από 400 καταστήματα με μηδενικό ιστορικό κλεισίματος. Με συνεχή επένδυση σε τεχνογνωσία και εμμονή στη λεπτομέρεια, τα Coffee Island προσφέρουν μια ολιστική προσέγγιση στους καταναλωτές.

Η συνεργασία των Coffee Island με την FBS - Franchise Business Services ξεκίνησε το 2012, αν και μέχρι τότε η εταιρεία διαφημιζόταν στο περιοδικό FRANCHISE BUSINESS που ανήκει στον ίδιο όμιλο, και από το 2012 η εταιρεία μας έχει αναλάβει την μη αποκλειστική εύρεση νέων συνεργατών - franchisees με επιτυχία. Παράλληλα, η πρόταση franchise των Coffee Island προωθείται μέσω των Franchise.GR και Franchising.GR.

Τα Coffee Island πιστεύουν στο δίκαιο επιχειρείν και γι’ αυτό προσφέρουν στο συνεργάτη ένα επιχειρηματικό μοντέλο απαλλαγμένο από οικονομικές δεσμεύσεις επί του κύκλου εργασιών του. Σημαντικοί παράγοντες που καθορίζουν την επιτυχημένη πρόοδο της αλυσίδας είναι σίγουρα η παραγωγική αυτονομία και η συνεχής επένδυση στην Έρευνα και Ανάπτυξη, στην τεχνογνωσία του καφέ και στη σωστή εκπαίδευση των franchisees.

Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις το δικό σου COFFEE ISLAND, δεν έχεις παρά να τηλεφωνήσεις στο 2106540681 ή να μας στείλεις email στο

Επικοινωνία

Αν διερευνάτε το franchising, είτε για να αναπτύξετε τη δική σας αλυσίδα, είτε για να ανοίξετε ένα κατάστημα franchise, θα χαρούμε να το συζητήσουμε μαζί.

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Ποιό είναι το ενδιαφέρον σας;
Invalid Input
Invalid Input