Διαδραματίζουμε

Πιστεύουμε

Παρέχουμε

 

Σύμβουλοι Franchise

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.


Γνωρίστε όλες τις προτάσεις franchise!

Explore Now!

Φανερωμένης 4, Χολαργός, 15561, 2106540681,

Franchise Marketing by Franchise.GR and Franchising.GR

Γρηγόρης franchise

Ο Γρηγόρης - σήμερα η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ και μικρογευμάτων στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη - στην αρχή ήταν μόνο 10 εταιρικά καταστήματα.

Πλέον αριθμεί περισσότερα από 330 καταστήματα που λειτουργούν στην πλειοψηφία τους ως franchise καταστήματα. Ο Γρηγόρης έχει ιστορία 46 χρόνων, ωστόσο κάθε μέρα είναι σαν να ξεκινάει από την αρχή. Δημιουργεί, εξελίσσεται, προχωράει ακούγοντας τον συνεργάτη και τον τελικό πελάτη, προσπαθεί να γίνει καλύτερος. Αφουγκράζεται την αγορά και έχει την δυνατότητα να ενσωματώνει στο concept του όλες τις νέες τάσεις με ελάχιστη επιπλέον επένδυση, παρέχοντας με αυτό τον τρόπο την απαραίτητη ευελιξία και βιωσιμότητα στο κάθε κατάστημα.

Ο Γρηγόρης είναι από τα λίγα concept της εστίασης που συνδυάζει απολύτως αρμονικά το φαγητό και τον καφέ. Έχει τον χαρακτήρα μιας ελληνικής οικογενειακής επιχείρησης, αλλά τις δομές και την οργάνωση μιας πολυεθνικής εταιρίας. Αυτό φαίνεται στην υποστήριξη που παρέχουμε στους συνεργάτες μας σε όλα τα επίπεδα. Από την εύρεση της σωστής τοποθεσίας και την διαχείριση του ακινήτου, την εκπαίδευση και την λειτουργία του καταστήματος, μέχρι την χρηματοοοικονομική υποστήριξη και την υποστήριξη με τις ενέργειες μάρκετινγκ σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, όπως το delivery και το e-order.

Επικοινωνία

Αν διερευνάτε το franchising, είτε για να αναπτύξετε τη δική σας αλυσίδα, είτε για να ανοίξετε ένα κατάστημα franchise, θα χαρούμε να το συζητήσουμε μαζί.

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Ποιό είναι το ενδιαφέρον σας;
Invalid Input
Invalid Input