Διαδραματίζουμε

Πιστεύουμε

Παρέχουμε

 

Σύμβουλοι Franchise

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.


Γνωρίστε όλες τις προτάσεις franchise!

Explore Now!

Φανερωμένης 4, Χολαργός, 15561, 2106540681,

Franchise Marketing by Franchise.GR and Franchising.GR

Hempoil

Στη Στοά Πεζμαζόγλου τοποθετήθηκε χθες ο πρώτος αυτόματος πωλητής κάνναβης της εταιρείας Hempoil Natural Products, σε συνεργασία με την μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη ιταλική εταιρεία ανθών την “Terre di Cannabis”. Ο αυτόματος πωλητής θα πουλάει προϊόντα βιομηχανικής κάνναβης, και συγκεκριμένα ανθούς του brand Terre di Cannabis χωρίς καμία ψυχοτρόπο ή ευφορική επίδραση. Χρησιμοποιούνται κυρίως για τσάι ή αρωματικό χώρου.

Ο αυτόματος πωλητής θα διαθέτει νόμιμα προϊόντα βιομηχανικής κάνναβης που περιέχουν τετραϋδροκανναβινόλη – THC μικρότερη από 0,2%. Οι συναλλαγές στο μηχάνημα θα γίνονται με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, διασφαλίζοντας έτσι πως δε θα αγοράζουν ανήλικοι τα προϊόντα αλλά και με μετρητά.

Η Hempoil Natural Products είναι η πρώτη εταιρεία που συστάθηκε όταν άλλαξε η νομοθεσία το 2016 για την κάνναβη. Στο σημείο που μπήκε ο αυτόματος πωλητής ανοίγει την επόμενη εβδομάδα και φυσικό κατάστημα της εταιρείας, με προϊόντα κάνναβης και αναμένεται να τοποθετηθούν αυτόματοι πωλητές σε ξενοδοχεία και τουριστικές περιοχές, δήλωσε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κ. Μπότσης.

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τον κόσμο της ιατρικής κάνναβης και της CBD; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επικοινωνία

Αν διερευνάτε το franchising, είτε για να αναπτύξετε τη δική σας αλυσίδα, είτε για να ανοίξετε ένα κατάστημα franchise, θα χαρούμε να το συζητήσουμε μαζί.

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Ποιό είναι το ενδιαφέρον σας;
Invalid Input
Invalid Input