Διαδραματίζουμε

Πιστεύουμε

Παρέχουμε

 

Σύμβουλοι Franchise

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.


Γνωρίστε όλες τις προτάσεις franchise!

Explore Now!

Φανερωμένης 4, Χολαργός, 15561, 2106540681,

Franchise Marketing by Franchise.GR and Franchising.GR

Τα γυμναστήρια Curves παρουσιάζουν την πρωτοποριακή μέθοδο: «30 λεπτά γυμναστικής», η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας.

Τα Curves είναι ένα αναγνωρίσιμο κι αξιόπιστο όνομα που κατέχει μια μοναδική θέση στο χώρο του fitness. Οι γυναίκες ανά τον κόσμο γνωρίζουν τα Curves ως ένα γυμναστήριο που προσφέρει 30λεπτη εκγύμναση.

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία: «Μόνιμα αποτελέσματα Χωρίς Μόνιμη Δίαιτα», η μέθοδος Curves προσφέρει στις γυναίκες τα πέντε βασικά συστατικά της εκγύμνασης:

  • προθέρμανση,

  • μυϊκή ενδυνάμωση,

  • καρδιοαγγειακή άσκηση,

  • αποθεραπεία και

  • διατάσεις.

Τα Curves προσφέρουν στις γυναίκες - κάθε ηλικίας και επιπέδου φυσικής κατάστασης- έναν ασφαλή, αποτελεσματικό και γρήγορο τρόπο εκγύμνανσης με τη χρήση μηχανημάτων υδραυλικής αντίστασης σε ένα φιλικό περιβάλλον απόλυτα εναρμονισμένο με τη γυναικεία ψυχοσύνθεση.

Τα Curves ιδρύθηκαν το 1992 στις Η.Π.Α από τον Gary Heavin, ενώ το 1995 ξεκίνησαν ως δικαιόχρηση.

Σήμερα, είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα fitness franchise στον κόσμο με επιτυχημένη παρουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε 77 χώρες καθώς και περισσότερα από 10.500 παραρτήματα παγκοσμίως.

Η Curves έφτασε τα 1.000 καταστήματα σε διάστημα τριών ετών και τα 10.000 καταστήματα σε εννέα μόνο χρόνια!

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των Curves ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο του fitness και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Επικοινωνία

Αν διερευνάτε το franchising, είτε για να αναπτύξετε τη δική σας αλυσίδα, είτε για να ανοίξετε ένα κατάστημα franchise, θα χαρούμε να το συζητήσουμε μαζί.

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Ποιό είναι το ενδιαφέρον σας;
Invalid Input
Invalid Input