Διαδραματίζουμε

Πιστεύουμε

Παρέχουμε

 

Σύμβουλοι Franchise

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.


Γνωρίστε όλες τις προτάσεις franchise!

Explore Now!

Φανερωμένης 4, Χολαργός, 15561, 2106540681,

Franchise Marketing by Franchise.GR and Franchising.GR

Mokaccino

Τα MOKACCINO – Cultura De Cafe αναπτύσσονται μέσω franchise από τον Ιούνιο του 2017 και μέσα σε ένα χρόνο αριθμούν σε 8 καταστήματα, ακολουθώντας μια σταθερή πορεία ανάπτυξης με πρώτο τους μέλημα την κερδοφορία των franchisees τους και τον σεβασμό στις προσωπικότητές τους. Γιατί όμως τα MOKACCINO – Cultura De Cafe θεωρούνται μια επιτυχημένη αλυσίδα;

Χαμηλή αρχική επένδυση

Η μητρική εταιρεία των MOKACCINO – Cultura De Cafe, η ΜΑΚΟΣ ΑΤΕ, διαθέτει εξαιρετική εμπειρία και τεχνογνωσία 10ετιών, ένα γεγονός που εγγυάται το χαμηλότερο κόστος επένδυσης. Ενα MOKACCINO – Cultura De Cafe ξεκινά από μια βασική αρχική επένδυση των 25,000 Ευρώ και ανάλογα με το μέγεθος του καταστήματος, την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου κ.λπ. εκτιμάται συνολικά σε 30 - 35 χιλ Ευρώ, χωρίς entry fees και royalties, με προστασία γεωγραφικής αποκλειστικότητας, αρχική εκπαίδευση, άδεια υγειονομικού, αρχικό γέμισμα κ.ο.κ.

Διαφοροποίηση στο design με ενιαία εταιρική εικόνα

Το design των MOKACCINO – Cultura De Cafe είναι σίγουρα εμπνευσμένο, και προσεγμένο σε όλες του τις λεπτομέρειες, από τους κρυφούς φωτισμούς, το συναρπαστικό δάπεδο, τα διακοσμητικά elements, τους χρωματικούς συνδυασμούς από τη Λατινική Αμερική, τα ποτήρια, τις στολές των baristi. Ολα μαζί συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία αντίληψης που διαφοροποιεί το concept ξεφεύγοντας από μουντά και σκοτεινά χρώματα.

Εξαίρετα προϊόντα σε σωστή ποικιλία

Κύριο και βασικό προϊόν, ο αξεπέραστος καφές σε ποιότητα, γεύση και αρώματα που συγκρίνονται με κάφες του εμπορίου διπλάσιας τιμής και όχι μόνο ένα blend, αλλά και μια σειρά από δυνατούς single origin καφέδες, όπως και θεϊκή ποικιλία τσαγιών, ροφήματα, χυμοί, soft παγωτό. Μια σειρά από σνακς συμπληρώνουν την γκάμα των MOKACCINO – Cultura De Cafe και τα καθιστούν το all day στέκι κάθε γειτονιάς.

Επικοινωνία

Αν διερευνάτε το franchising, είτε για να αναπτύξετε τη δική σας αλυσίδα, είτε για να ανοίξετε ένα κατάστημα franchise, θα χαρούμε να το συζητήσουμε μαζί.

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Ποιό είναι το ενδιαφέρον σας;
Invalid Input
Invalid Input