Διαδραματίζουμε

Πιστεύουμε

Παρέχουμε

 

Σύμβουλοι Franchise

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.


Γνωρίστε όλες τις προτάσεις franchise!

Explore Now!

Φανερωμένης 4, Χολαργός, 15561, 2106540681,

Franchise Marketing by Franchise.GR and Franchising.GR

LELASHES, extensions βλεφαρίδων

Σε λίγες ημέρες ξεκινά το franchise των LeLashes στον Κορυδαλλό και έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς.

Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της ομορφιάς και μετά από πλήθος σεμιναρίων και πιστοποιήσεων η Lenia Lamnatou ξεκίνησε την ανάπτυξη των LE-LAshes studios, δημιουργώντας ένα απόλυτα εξειδικευμένο concept Extension Βλεφαρίδων, τη νέα μόδα που λατρεύουν οι γυναίκες, με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend.

Τα Extensions Βλεφαρίδων αναδεικνύουν το βλέμμα σου πιο μαγευτικό από ποτέ και τουλάχιστον το 1/3 του γυναικείου πληθυσμού είτε τα χρησιμοποιεί, είτε έχει προγραμματίσει στο άμεσο μέλλον να τοποθετήσει ψεύτικες βλεφαρίδες. Άλλωστε οι πλούσιες και έντονες βλεφαρίδες είναι επιθυμία κάθε γυναίκας, αφού τα μάτια αποτελούν το πιο εκφραστικό στοιχείο του προσώπου μας.

Οι επαγγελματικοί χώροι είναι ελάχιστοι στην χώρα μας και εδώ είναι που τα LE-LAshes studios κάνουν την διαφορά, αφού παρέχουν πλήρεις και εξειδικευμένες υπηρεσίες μόνο για Extensions Βλεφαρίδων.

Το σύστημα franchise των LE-LAshes ξεχωρίζει στην αγορά καθώς τα LE-Lashes εξειδικεύονται απόλυτα στα Extensions Βλεφαρίδων και παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με την συνεργασία της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, σε συνδυασμό με τη χαμηλή αρχική επένδυση, διαμορφώνουν μια άκρως αποδοτική επιχειρηματική πρόταση, σε έναν ανερχόμενο κλάδο.

Επικοινωνία

Αν διερευνάτε το franchising, είτε για να αναπτύξετε τη δική σας αλυσίδα, είτε για να ανοίξετε ένα κατάστημα franchise, θα χαρούμε να το συζητήσουμε μαζί.

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Ποιό είναι το ενδιαφέρον σας;
Invalid Input
Invalid Input