Διαδραματίζουμε

Πιστεύουμε

Παρέχουμε

 

Σύμβουλοι Franchise

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.


Γνωρίστε όλες τις προτάσεις franchise!

Explore Now!

Φανερωμένης 4, Χολαργός, 15561, 2106540681,

Franchise Marketing by Franchise.GR and Franchising.GR

Coffee Lab

Μετά την επιτυχημένη συμφωνία των Coffee Lab στην Αίγυπτο... όπου βρίσκονται ήδη σε λειτουργία τέσσερα καταστήματα .. και σε λίγες μέρες ανοίγει και το πέμπτο.. τα Coffee Lab είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πλέον την νέα συμφωνία που υπογράφηκε μεταξύ της Coffeelab και του ομίλου εταιρειών Elite group για την ανάπτυξη του σήματος μέσω franchise σε όλο το GCC region... καθώς επίσης και στις χώρες της Ιορδανιας και του Λιβανου... με τα δυο πρώτα μαγαζιά να ανοίξουν άμεσα στο Dubai και στο Ομαν.

Μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να νιώθουμε για το μεγάλο αυτο ταξίδι που ξεκίνησε για τον Argus..

Επικοινωνία

Αν διερευνάτε το franchising, είτε για να αναπτύξετε τη δική σας αλυσίδα, είτε για να ανοίξετε ένα κατάστημα franchise, θα χαρούμε να το συζητήσουμε μαζί.

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Ποιό είναι το ενδιαφέρον σας;
Invalid Input
Invalid Input