Διαδραματίζουμε

Πιστεύουμε

Παρέχουμε

 

Σύμβουλοι Franchise

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.


Γνωρίστε όλες τις προτάσεις franchise!

Explore Now!

Φανερωμένης 4, Χολαργός, 15561, 2106540681,

Franchise Marketing by Franchise.GR and Franchising.GR

FAMOUS

Το σύστημα franchise της FAMOUS απαιτεί χαμηλή αρχική επένδυση με εγγύηση επιτυχίας και προσφέρει σύγχρονα και πολυτελούς αισθητικής καταστήματα με συνεχή τροφοδοσία με νέα σχέδια για τη διασφάλιση μέγιστης πληρότητας σε εμπορεύματα.

Η επιχειρηματική πρόταση της FAMOUS ξεπερνά το μέχρι σήμερα ανταγωνισμό, είναι το ηγετικό brand στο χώρο της και μια ταχέως αναπτυσσόμενη σύγχρονη αλυσίδα που εξασφαλίζει την πλέον επιτυχημένη επιχειρηματική – επαγγελματική ανάπτυξη για τους συνεργάτες – δικαιοδόχους της. ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Επικοινωνία

Αν διερευνάτε το franchising, είτε για να αναπτύξετε τη δική σας αλυσίδα, είτε για να ανοίξετε ένα κατάστημα franchise, θα χαρούμε να το συζητήσουμε μαζί.

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Ποιό είναι το ενδιαφέρον σας;
Invalid Input
Invalid Input