Διαδραματίζουμε

Πιστεύουμε

Παρέχουμε

 

Σύμβουλοι Franchise

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.


Γνωρίστε όλες τις προτάσεις franchise!

Explore Now!

Φανερωμένης 4, Χολαργός, 15561, 2106540681,

Franchise Marketing by Franchise.GR and Franchising.GR

POTATO KING

Ξεκίνησαν οι εργασίες για το νέο κατάστημα franchise των Potato King στο Αιγάλεω επί της Αγ. Σπυρίδωνος 64, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Το σύστημα franchise των Potato King έχει σχεδιασθεί ώστε αφενός να διασφαλίζεται η ολική ποιότητα που δημιουργεί πιστότητα πελατών (πρώτες ύλες, διαδικασίες παρασκευής και εξυπηρέτησης) και αφετέρου το κάθε κατάστημα franchise να έχει χαμηλά λειτουργικά έξοδα και ευκολία διαχείρισης, και όλα αυτά σε ένα πολύ σύγχρονο και νεανικό περιβάλλον.

Τα Potato King παρέχουν μια σειρά από προνόμια franchise στους συνεργάτες τους, που τους καθιστούν πολύ γρήγορα κερδοφόρους και κυρίως διασφαλίζουν μια απροβλημάτιστη λειτουργία και συνεργασία:

  • Γνωστό και επιτυχημένο brand

  • Μοναδικό και καινοτόμο concept που διαφοροποιείται στον κλάδο της Μικρής Εστίασης

  • Εξαιρετική τεχνογνωσία μητρικής εταιρείας

  • Χαμηλή επένδυση

  • Κορυφαία ποιότητα πρώτων υλών και προϊόντων

  • Πλήρη αρχική υποστήριξη από την εύρεση σημείου, μέχρι την αρχική εκπαίδευση

  • Συνεχή υποστήριξη, με ανανεώσεις στον κατάλογο, προωθητικές ενέργειες, κεντρικές συμφωνίες

  • Χαμηλά royalties 3%

Επικοινωνία

Αν διερευνάτε το franchising, είτε για να αναπτύξετε τη δική σας αλυσίδα, είτε για να ανοίξετε ένα κατάστημα franchise, θα χαρούμε να το συζητήσουμε μαζί.

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Ποιό είναι το ενδιαφέρον σας;
Invalid Input
Invalid Input