FRANCHISE BUSINESS SERVICES

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ FRANCHISE

Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchise από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων franchise και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts. Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιό μας και θα σας προτείνουμε το franchise που σας ταιριάζει.

Franchise Blog

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε καθιερωθεί ως ο μοναδικός ενιαίος φορέας παροχής υπηρεσιών franchise, διαδραματίζοντας παράλληλα τον ρόλο του franchise trendsetter, και συνεχίζουμε να συνεισφέρουμε καταλυτικά τόσο στην ανάπτυξη των μεγαλύτερων brands στην χώρα μας, όσο και στην εδραίωση του θεσμού.
Δημοσιότητα Franchise

Παρ’ όλο που η ζήτηση για το franchise έχει αυξηθεί και οι ενδιαφερόμενοι ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο (!) πολλές αλυσίδες έχουν «φρενάρει» την ανάπτυξή τους, μη μπορώντας να αντεπεξέλθουν στους νέους κανόνες της αγοράς.

Οι αιτίες ποικίλουν από ψυχολογική κατάπτωση και οικονομικά προβλήματα μέχρι ελλιπή οργάνωση του τμήματος ανάπτυξης και μη αξιοποίηση των νέων ψηφιακών μέσων. Ωστόσο, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας ένα ενιαίο πλαίσιο συνδυαστικών ενεργειών, με σαφείς και συγκεκριμένους στόχους, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι άκρως εντυπωσιακά.

Σήμερα, τόσο η αγορά όσο και το franchising έχουν αλλάξει ριζικά και κυρίως συνεχίζουν να αλλάζουν (!). Μεμονωμές και αποσπασματικές ενέργειες δημοσιότητας, απλά δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα. Απαιτείται ένα συνδυαστικό πλάνο ενεργειών, με αξιοποίηση τόσο των παραδοσιακών μέσων, όσο και του διαδικτύου.

Πρώτα απ’ όλα, οι διαφημίσεις που έχουν νόημα αφορούν στα εξειδικευμένα μέσα και μόνο, όπως και πάντα. Μια διαφήμιση σε ένα lifestyle freepress περί franchise ή σε ένα έντυπο – κατάλογο που διανέμεται απροσδιόριστα σε μια έκθεση, φυσικά και δεν έχουν αποτέλεσμα.

Το FRANCHISE BUSINESS πέρα από το γεγονός ότι είναι το πρώτο περιοδικό που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα, το 1998:

  • Ξεχωρίζει στο περίπτερο και αναδεικνύει τις επιχειρηματικές προτάσεις καθώς εκτυπώνεται σε μεγάλο σχήμα 28 Χ 35,

  • Πουλά γιατί έχει χαμηλή τιμή περιπτέρου μόλις 2,5 Ευρώ,

  • Είναι σύγχρονο, σε διασύνδεση με το Franchise.GR μέσω QRcodes,

  • Έχει σταθερή κυκλοφορία και αναγνώστες, το μοναδικό περιοδικό franchiseστα περίπτερα κάθε δύο μήνες.

Από την άλλη, ζούμε πλέον σε μια ψηφιακή εποχή, έντονα και ταχέως εξελισσόμενη και το προβάδισμα στην ανάπτυξη έχει όποιος «διασυνδεθεί», όποιος αξιοποιήσει το διαδίκτυο, με καλοδομημένο εταιρικό site, όποιος δημιουργήσει απήχηση στα social media.

  • Franchise.GR – Νο1 αποτέλεσμα σε όλες τις search engines και ranking sites, με το μοναδικό ελληνικό franchise app (!) και σε διασύνδεση με το FRANCHISE BUSINESS μέσω qrcodes,

  • Franchising.GR – Κορυφαία πλατφόρμα αναζήτησης συστημάτων franchise με μοναδικές δυνατότητες

  • Franchise-Business.GR – Νο1 ψηφιακή πλατφόρμα για το franchise στα social media

Google

Διάχυση δελτίων τύπου σε google και δημοσιεύσή τους σε Franchise.GR, Franchise-Business.GR, Franchising.GR

Social Media

Posts σε Facebook, Instagram, Twitter και άλλα social media

Τελικά, η διαφήμιση είναι απαραίτητη, με διαφορετικό τρόπο και budget από παλιά, και ο μοναδικός τρόπος για να γίνει η κάθε επιχειρηματική πρόταση γνωστή.

Ο κλάδος του franchising προσπαθεί να αντισταθεί στην κρίση και σε μεγάλο βαθμό τα καταφέρνει, με βασικά όπλα την ευελιξία και τις οικονομίες κλίμακος. Ωστόσο, θεμελιώδες συστατικό της φιλοσοφίας και της στρατηγικής κάθε αλυσίδας franchise αποτελεί η δημιουργία και η διατήρηση της ικανής κρίσιμης μάζας δικαιοδόχων. Προκύπτει, λοιπόν, η ανάγκη για σύναψη νέων συνεργασιών δικαιόχρησης, ως ικανής και αναγκαίας συνθήκης για την βιωσιμότητα των αλυσίδων που έχουν υιοθετήσει την στρατηγική του franchising.

Αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε επιχειρηματικά και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να εντοπίσουμε μαζί τις προτάσεις franchise που σας ταιριάζουν!