FRANCHISE BUSINESS SERVICES

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ FRANCHISE

Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchise από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων franchise και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts. Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιό μας και θα σας προτείνουμε το franchise που σας ταιριάζει.

Franchise Blog

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε καθιερωθεί ως ο μοναδικός ενιαίος φορέας παροχής υπηρεσιών franchise, διαδραματίζοντας παράλληλα τον ρόλο του franchise trendsetter, και συνεχίζουμε να συνεισφέρουμε καταλυτικά τόσο στην ανάπτυξη των μεγαλύτερων brands στην χώρα μας, όσο και στην εδραίωση του θεσμού.
Bridge Coffee Roasters

Συμφωνήθηκε ένα νέο franchise για τη Bridge Coffee Roasters στο Περιστέρι και μισθώθηκε ο χώρος με πλάνο να λειτουργήσει εντός Νοεμβρίου, αντυσυμβατικό και ποιοτικό, με πλήρη οργάνωση και υποστήριξη, έτοιμο να ενθουσιάσει τους κατοίκους και διερχομένους της περιοχής.

Η Bridge Coffee Roasters έρχεται να δημιουργήσει ένα νέο statement στα 3rd wave street café της πόλης. Η φιλοσοφία των Bridge είναι αντισυμβατική, εστιάζει αποκλειστικά στο προϊόν, παρέχει στους πελάτες εξαιρετική ποιότητα στη σωστή τιμή και προσφέρει πολυεπίπεδη εξυπηρέτηση σε φιλικό και μοντέρνο περιβάλλον.

Σήμερα, τα Bridge υιοθετούν την στρατηγική του franchising για την ανάπτυξήτους, παρέχοντας ένα πλήρες επιχειρηματικό σύστημα λειτουργίας και ολοκληρωμένη υποστήριξη, διαθέτοντας ταυτόχρονα τις κατάλληλες οργανωτικές και υλικοτεχνικές υποδομές, με σύγχρονη παραγωγική μονάδα και εκπαιδευτικό κέντρο, όπως και call center επί της Πειραιώς 2 στο Μοσχάτο.

Τα Bridge έχουν σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικόσύστημα, το οποίο αφορά στη λειτουργία σύγχρονων street café, με κύριοπροϊόν μονοποικιλιακούς και specialty καφέδες ανώτερης ποιότητας (βραβευμένους από το cup of excellence), όπως και μια σειρά από ροφήματα,γλυκά, αλμυρά εδέσματα και σκεύη για το σπίτι ή το γραφείο.

Η σύγχρονη παραγωγική μονάδα της μητρικής εταιρείας, η οποία διαθέτει εξοπλισμό νέας τεχνολογίας, εργαστήριο ελέγχου ποιότητας και συσκευαστήριο, αποτελεί εγγύηση αναφορικά με την υποστήριξη και εφοδιασμό του δικτύου των καταστημάτων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ FRANCHISE 2106540681