FRANCHISE BUSINESS SERVICES

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ FRANCHISE

Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchise από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων franchise και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts. Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιό μας και θα σας προτείνουμε το franchise που σας ταιριάζει.

Franchise Blog

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε καθιερωθεί ως ο μοναδικός ενιαίος φορέας παροχής υπηρεσιών franchise, διαδραματίζοντας παράλληλα τον ρόλο του franchise trendsetter, και συνεχίζουμε να συνεισφέρουμε καταλυτικά τόσο στην ανάπτυξη των μεγαλύτερων brands στην χώρα μας, όσο και στην εδραίωση του θεσμού.
LELASHES Studios

Η αλυσίδα καταστημάτων LELASHES Studios, αποτελεί μία πρωτοπόρο και μοναδική πρόταση στον κλάδο της ομορφιάς συνδυάζοντας υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωσης και μακιγιάζ με εξειδίκευση στα extensions βλεφαρίδων, και με την υπογραφή της Lenia Lamnatou, πάντα σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας και τις σύγχρονες απαιτήσεις υγιεινής, ασφάλειας και εξυπηρέτησης.

Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της ομορφιάς και μετά από πλήθος σεμιναρίων και πιστοποιήσεων η Lenia Lamnatou ξεκίνησε την ανάπτυξη των LELASHES studios, παρέχοντας δύο προτάσεις franchise:

LELASHES: ένα απόλυτα εξειδικευμένο concept Extension Βλεφαρίδων, τη νέα μόδα που λατρεύουν οι γυναίκες.

LELASHES plus: ένα πλήρες concept ομορφιάς, που συνδυάζει επιπλέον υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ, με εξειδίκευση στα extensions βλεφαρίδων.

Τα δύο concepts παρέχουν επίσης permanent tattoo, make up, περιποίηση άκρων, αισθητική προσώπου/σώματος, περμανάντ βλεφαρίδων, αποτρίχωση κλωστή (φρύδι), εφαρμογές αντιγήρανσης, πώληση προϊόντων μακιγιάζ και αισθητικής, hair extension, σεμινάρια προσωπικού στυλ, bachelor events.

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των LELASHES παρέχει μια σειρά από προνόμια που την αναδεικνύουν ως ένα μοναδικό concept στον κλάδο της ομορφιάς:

  • Κορυφαία τεχνογνωσία μητρικής εταιρείας

  • Συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες - οίκους ομορφιάς

  • Ολοκληρωμένο και πλήρως εξειδικευμένο concept

  • Εξαιρετικό design καταστημάτων

  • Υψηλά περιθώρια κέρδους

  • Επιπλέον έσοδα από πωλήσεις προϊόντων

  • Χαμηλή επένδυση

  • Πλήρης αρχική εκπαίδευση

  • Συνεχής ανανέωση υπηρεσιών, με νέα σχέδια και υλικά

  • Αυξημένη πιστότητα πελατών

Franchise Facts

 LELASHES studio

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 40 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 25,000 Ευρώ

ROYALTIES: 3%

 LELASHES studio plus

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 80 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 30,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 15,000 Ευρώ

ROYALTIES: 3%