FRANCHISE BUSINESS SERVICES

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ FRANCHISE

Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchise από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων franchise και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts. Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιό μας και θα σας προτείνουμε το franchise που σας ταιριάζει.

Franchise Blog

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε καθιερωθεί ως ο μοναδικός ενιαίος φορέας παροχής υπηρεσιών franchise, διαδραματίζοντας παράλληλα τον ρόλο του franchise trendsetter, και συνεχίζουμε να συνεισφέρουμε καταλυτικά τόσο στην ανάπτυξη των μεγαλύτερων brands στην χώρα μας, όσο και στην εδραίωση του θεσμού.
Marketing in Practice

Για 7η συνεχόμενη χρονιά επιστρέφει στην Ελληνική τηλεόραση, η μοναδική μακροβιότερη τηλεοπτική εκπομπή για το μάρκετινγκ και την επιχειρηματικότητα «Marketing in Practice» που επιμελείται και παρουσιάζει ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας.

Μετρώντας ήδη 139 επεισόδια με χρηστικά θέματα της επιχειρηματικής καθημερινότητας, τη σεζόν 2021-2022 θα προβληθούν άλλα 33 επεισόδια. Τα νέα επεισόδια κάνουν πρεμιέρα στο Attica TV την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 στις 20.30 (και σε επανάληψη κάθε Σάββατο στις 10.00), με τις ακόλουθες προγραμματισμένες θεματολογίες για τον πρώτο μήνα:

• Νο 140 Διαχείριση χρόνου (Time Management)

• Νο 141 Κατοχύρωση Εμπορικού Σήματος

• Νο 142 Ψυχική Ανθεκτικότητα στην Επιχειρηματικότητα

• Νο 143 Διαχείριση Προσωπικών Δεδομένων στο Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων

Το «Marketing in Practice» ξεκίνησε ως -και παραμένει- εσωτερική παράγωγή του οικονομικού τηλεοπτικού καναλιού SBC TV και έκτοτε γνωρίζει μεγάλη αποδοχή από το κοινό, κάτι που οδηγεί στην συνέχιση της προβολής της.

Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι, πάντα λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες που έχουν οι επιχειρηματίες λόγω των κατά καιρούς εξωγενών καταστάσεων (οικονομική ύφεση, COVID-19 κλπ). Στο «Marketing in Practice» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις.

H εκπομπή απευθύνεται στο ευρύ κοινό, πάντα αναλύοντας τις έννοιες με απλά και κατανοητά λόγια.

Η εκπομπή μεταδίδεται από τους ακόλουθους τηλεοπτικούς σταθμούς:

• Attica TV για την Περιφέρεια της Αττικής κάθε Πέμπτη 20.30 και Σάββατο 10.00.

• Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) κάθε Παρασκευή στις 19.30 & 23.30.

• DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) Κυριακή στις 18:00.

• SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου)

• Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο στις 19:00.

• Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή στις 19.00 και κάθε Δευτέρα στις 13.30 σε επανάληψη.

• SMILE Plus (Καρδίτσα, Λάρισα, Μαγνησία και Τρίκαλα)

• Vergina TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική)

• Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) Δευτέρα 23.00 και κάθε Παρασκευή 19.15 σε επανάληψη.

• West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα) κάθε Τρίτη 13:30-14:00 και Κυριακή 13:00-13:30 επανάληψη.

• New Greek TV (Αμερική & Καναδάς)

** οι ώρες προβολής ανακοινώνονται από τους σταθμούς ανά περιοχή.

Νέο trailer 2021-2022: https://youtu.be/qCRSKJmHhO0">https://youtu.be/qCRSKJmHhO0