Η WiZION GROUP με εξειδίκευση στο franchising από το 1998, συνεισφέροντας καταλυτικά στην ανάπτυξη των πλέον καταξιωμένων brands και των ταχύτερα αναπτυσσόμενων αλυσίδων, εκδίδει το FRANCHISE BUSINESS – το Νο1 περιοδικό στην Ελλάδα, διαχειρίζεται το Franchise.GRΝο1 σε όλες τις search engines και ranking sites, το Franchising.GRΚορυφαία πλατφόρμα αναζήτησης franchise και το Franchise-Business.grΝο1 ψηφιακή πλατφόρμα για το franchise στο facebook, διοργανώνει από το 2008 τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, έχει ιδρύσει το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ FRANCHISE, προετοιμάζει και αναπτύσσει αλυσίδες franchise μέσω της συμβουλευτικής FBS – Franchise Business Services.

Wizion 900

Η εμπειρία της FBS – Franchise Business Services ως σύμβουλοι επιχειρήσεων ξεκινά το 1990 και εξειδικευόμαστε στο franchising από το 1998, όταν δημιουργήσαμε τομή στον κλάδο της δικαιόχρησης, εισάγοντας πρωτόγνωρα δεδομένα και προδιαγραφές ποιότητας.

Wizion 900

Ο ρόλος της FBS - Franchise Business Services στην αγορά θεωρείται θεσμικός, καθώς το 1998 λάβαμε την πρωτοβουλία έκδοσης του πανελληνίας κυκλοφορίας περιοδικού FRANCHISE BUSINESS, πριν από οποιαδήποτε άλλο αντίστοιχο μέσο ή φορέα. Το 2008 ξεκινήσαμε τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE τα οποία λαμβάνουν χώρα ετησίως με πλήρη αποδοχή από τον κλάδο μας και με αιγίδες από ΕΣΕΕ, ΕΒΕΑ, Συνδέσμου Franchise Ελλάδος κ.ά.

Wizion 900

Το franchising έχει αναδειχθεί αφενός ως η πλέον βιώσιμη και σίγουρη επιλογή ως αυτο-απασχόληση για όσους αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον, και αφετέρου ως η ιδανική στρατηγική για τις εταιρείες που διαθέτουν ένα δυνατό concept και επιθυμούν ταχεία ανάπτυξη, με μειωμένο ρίσκο και αυξημένες αποδόσεις.

Wizion 900

Υπό τον συντονισμό της FBS - Franchise Business Services, της εταιρείας συμβούλων που καθιέρωσε νέα δεδομένα στον κλάδο, έχουμε δημιουργήσει την κορυφαία ομάδα συνεργατών και σας προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες στρατηγικής και ανάπτυξης, που σας καθιερώνουν κυρίαρχα στην αγορά σας.

Wizion 900

Η FBS -  Franchise Business Services διαθέτει ένα δίκτυο συνεργατών, το οποίο ενδυναμώνει την πληρότητα των υπηρεσιών μας.

Wizion 900

Η εταιρεία μας διαθέτοντας εξαίρετη εμπειρία στην στρατηγική και αναδιοργάνωση επιχειρήσεων, από το 1995, με περισσότερους από 500 πελάτες, με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, στο πλαίσιο της νέας εποχής για τις ελληνικές επιχειρήσεις, εστιάζοντας στις αναπτυξιακές δυνατότητες και ευκαιρίες παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών ανάπτυξης και αναδιοργάνωσης.

Wizion 900

Το πελατολόγιο της FBS - Franchise Business Services διακρίνεται για τα πλέον αξιόλογα και γνωστά δίκτυα, στα οποία συγκαταλέγονται από μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις μέχρι θυγατρικές πολυεθνικών και εισηγμένες. Οι υπηρεσίες που έχει παράσχει καλύπτουν σχεδόν κάθε επιχειρηματικό κλάδο και αφορούν από τον σχεδιασμό του business concept και την διαχείριση των δικαιοδόχων μέχρι την διενέργεια ερευνών ικανοποίησης των καταναλωτών και την εύρεση στρατηγικών επενδυτών.