FRANCHISE BUSINESS SERVICES

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ FRANCHISE

Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchise από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων franchise και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts. Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιό μας και θα σας προτείνουμε το franchise που σας ταιριάζει.
 • Υπηρεσίες Franchise

  Υπηρεσίες Franchise

  Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts. Ο ρόλος μας δεν αφορά μόνο στην ταχεία ανάπτυξή σας, αλλά και στην στιβαρή δημιουργία ισχυρών δικτύων, υποστηρίζοντάς σας στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και παράλληλα διασφαλίζοντάς σας από τις παθογένειες του franchising, όπως τις έχουμε βιώσει κατά τη πολύχρονη ενασχόλησή μας.
 • 1
ΓΡΗΓΟΡΗΣ franchise

Με περισσότερα από 340 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, ο Γρηγόρης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των 250.000 καταναλωτών που επισκέπτονται τα καταστήματά του καθημερινά! Η σιγουριά που σου δίνει το μεγαλύτερο δίκτυο καφέ και γρήγορου φαγητού στην Ελλάδα και το 9ο μεγαλύτερο δίκτυο στην Ευρώπη μπορεί να αποτελέσει την στέρεη βάση για τα όνειρά σου και να σε βοηθήσει να γίνεις ο πραγματικός, καθημερινός ήρωας για αυτούς που αγαπάς.

Όσο οι άλλοι ονειρεύονται την επιτυχία, εμείς την γευόμαστε καθημερινά!

Συνέχεια δίπλα σου

Τα εντυπωσιακά νούμερα αποτελούν ουσιαστική απόδειξη, χρειάζεται ωστόσο να συμπληρώνονται από έναν πολύ πιο σημαντικό παράγοντα: τον ανθρώπινο. Το κάθε κατάστημα Γρηγόρης είναι μία μοναδική επιχείρηση που υποστηρίζεται συνεχώς από τη μητρική ετιαιρεία. Γίνεται ολοένα και καλύτερη στην αποδοτικότητα, τις συνθήκες εργασίας και, τελικά, την κερδοφορία της. Είναι μια επιχείρηση που συνδυάζει και το κέρδος και την εργασιακή ικανοποίηση.

O Γρηγόρης αναδείχθηκε το 2009 ως ο δικαιοπάροχος με το Καλύτερο Εργασιακό Franchise Περιβάλλον (Best Franchise Workplace) και το 2008 ως το δίκτυο με την Καλύτερη Εσωτερική Οργάνωση (Best Internal Organization), ενώ ο Διευθ. Σύμβουλος της εταιρείας κ. Βλάσσης Γεωργάτος αναδείχθηκε δύο φορές, το 2010 και το 2015 σε Best Franchise Leader.

Επιπλέον, από το 2011 έως και το 2019, βραβεύεται κάθε χρόνο στα ετήσια Βραβεία Franchise για όλους τους τομείς της δραστηριότητάς του, από την αξία του προϊόντος, τις ενέργειες marketing, έως και την έντονη πελατοκεντρική του προσέγγιση . Παρακάτω τα βραβεία αναλυτικά:

 • 2011 και 2012 βραβείο Best value for money product

 • 2013 βραβείο Best customer oriented franchise

 • 2014 βραβείο Best marketing campaign

 • 2016 βραβείο Most loyal network

 • 2017 βραβείο Best use of technology για το e-order site και app

 • 2018 βραβείο Best Online Strategy για το e-order app

Ο Γρηγόρης πιστεύει ότι το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας του το οφείλει στους ανθρώπους του, αφού ο ανθρώπινος παράγοντας, το φιλικό χαμόγελο και η σωστή εξυπηρέτηση δεν έχουν υποκατάστατα. Αυτό πρεσβεύει ο Γρηγόρης γιατί «αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό»!

9,7% μέσος ετήσιος ρυθμός αύξησης πωλήσεων

7% ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης

80 νέα σημεία τα τελευταία 3 έτη

2,500 εργαζόμενοι

250,000 πελάτες ημερησίως

Το κατάστημα Γρηγόρης

O Γρηγόρης προσκαλεί τον πελάτη σε μία εμπειρία ποιοτικού φαγητού και καφέ. Γεύσεις, ποικιλία, αρώματα, ιδιαίτερες συνταγές, γνήσια υλικά, κάνουν τον Γρηγόρη την καλύτερη αρχή της ημέρας! Η γνώση μας στον καφέ και τα ροφήματα, η φιλική ατμόσφαιρα και η σταθερά εξαιρετική ποιότητα έρχονται να συμπληρώσουν τις αξίες ενός πραγματικά επιτυχημένου franchise δικτύου καταστημάτων που έχει κατακτήσει την καρδιά εκατοντάδων χιλιάδων ελλήνων εδώ και 47χρόνια!

Η διαφοροποίηση στο μενού βασιζόμενη στο more than coffee and all day food αποτελεί σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους franchisees του Γρηγόρη, καθώς εκτός από τη πολύ μεγάλη ποικιλία επιλογών σε καφέδες, ροφήματα, πίτες και σάντουιτς, τα καταστήματα προσφέρουν επιλογές διατροφής που καλύπτουν ειδικές ομάδες καταναλωτών, όπως wellbeing, vegan, lacto-free.

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση ΓΡΗΓΟΡΗΣ ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της Μικρής Εστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν, αξιοποιώντας

 • ασφάλεια επένδυσης
 • ελευθερία και ευελιξία
 • καθιερωμένο και δοκιμασμένο μοντέλο λειτουργίας
 • κορυφαία ποιότητα προϊόντων σε τεράστια ποικιλία
 • χαμηλότερο κόστος αγορών
 • διαχρονικότητα με φανατικούς πελάτες

Υποστήριξη Franchise

Πριν το άνοιγμα

Από την επιλογή του σημείου και τον σχεδιασμό του καταστήματος, μέχρι την αναζήτηση και την εκπαίδευση του προσωπικού, η υποστήριξη από τη μητρική εταιρεία είναι συνεχής.

Άνοιγμα καταστήματος

Η μητρική εταιρεία υποστηρίζει κάθε κατάστημα να αναπτύξει ισχυρό πελατολόγιο, το καθοδηγεί με ένα δυναμικό marketing plan και του προσφέρει ή του προτείνει προγράμματα ανάπτυξης των πωλήσεων για την περιοχή του. Προγράμματα με πλήρες και μελετημένο επικοινωνιακό υλικό, δομημένο από αυτή.

Αρχική Εκπαίδευση και συνεχής υποστήριξη

Η μητρική εταιρεία παρέχει πλήρη εκπαίδευση και υποστήριξη σε θέματα όπως ανάπτυξη του καταστήματος, χρηματοοικονομικό χειρισμό και διαχείριση, marketing, διοίκηση προσωπικού, βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, λειτουργία του καταστήματος όπως παρασκευή προϊόντων, εξυπηρέτηση πελατών, μεθοδολογία πωλήσεων, χειρισμό αντιρρήσεων διαχείριση παραπόνων, διαχείριση κρατικών φορέων, αποστολή παραγγελιών, αρχές merchandising, τοπική προώθηση.

Μην σου φαίνονται δύσκολα, θα σου τα μάθουμε! Όπως και ό,τι άλλο χρειαστείς στην πορεία! Όλη τεχνογνωσία διαθέσιμη στο κατάστημα μέσω σύγχρονων τεχνολογικών μέσων!

Πολιτική επιβράβευσης

Μέσω τακτικών επιθεωρήσεων στο κατάστημα η μητρική ετιαρεία επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο ποιότητας και εξυπηρέτησης και το επιβραβεύει μέσω εκπτώσεων έως 9,1% επί των αγορών.

Ο Γρηγόρης απαντά στις προκλήσεις της παρούσας οικονομικής συγκυρίας υιοθετώντας μια στρατηγική ανάπτυξης που βασίζεται στην ενδυνάμωση της ανταγωνιστικότητας του concept, στοχεύοντας παράλληλα στην περαιτέρω ανάδειξη της εξαιρετικής ποιότητας των Α’ υλών και των τελικών προϊόντων που διαθέτει το δίκτυό μας, βελτιστοποιώντας συνολικά την εμπειρία όλων όσων επιλέγουν και εμπιστεύονται το δίκτυο καταστημάτων Γρηγόρης.

Βλάσσης Γεωργάτος, Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος Γρηγόρης

Η πορεία του Γρηγόρη

1972

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος ανοίγει το πρώτο κατάστημα Γρηγόρης Μικρογεύματα στη Δάφνη.

1991

Ιδρύεται η Ανώνυμη Εταιρεία Γρηγόρης Μικρογεύματα. Η δεύτερη γενιά της οικογένειας Γεωργάτου αναλαμβάνει καθήκοντα. Το δίκτυο καταστημάτων Γρηγόρης Μικρογεύματα επεκτείνεται

1994

Υπογράφονται οι συμβάσεις για τα πρώτα franchise

1999

Η έδρα της εταιρείας μετακομίζει στον Άλιμο (11.000 τ.μ.)

2000

Η εταιρεία εισάγεται στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών. Επεκτείνεται στη Ρουμανία με θυγατρική εταιρεία, μονάδα παραγωγής και δίκτυο καταστημάτων

2001

Ο νέος αερολιμένας «Ελευθέριος Βενιζέλος» υποδέχεται 2 καταστήματά μας. Πιστοποιείται με ΕΝ ISO 9001 και HACCP από διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα.

2002

Ο Όμιλος Γρηγόρης αναδεικνύεται ανάδοχος της εκμετάλλευσης των εστιατορίων και κυλικείων των αμαξοστοιχιών του Ο.Σ.Ε. Δημιουργείται το Coffeeright Το Coffeeright επεκτείνεται στην Ρουμανία

2003

Αναπτύσσεται το δίκτυο Γρηγόρης Μικρογεύματα & Coffeeright

2004

Τα καταστήματα μετατρέπονται σε Γρηγόρης Μικρογεύματα & Coffeeright

2005

Τα Coffeeright επεκτείνονται στην πλειοψηφία των καταστημάτων του δικτύου. Υπογράφεται σύμβαση με τη Master Franchise για την Κύπρο.

2006

Λειτουργούν τα 3 πρώτα καταστήματά μας στην αγορά της Κύπρου. Δημιουργούνται 31 νέα καταστήματα Γρηγόρης Μικρογεύματα & Coffeeright σε Ελλάδα και Ρουμανία.

2007

25 νέα καταστήματα Γρηγόρης Μικρογεύματα & Coffeeright στις χώρες δραστηριοποίησης

2008

Το πρώτο μας κατάστημα στην αγορά της Αλβανίας Βραβείο Best Internal Organization από τα Franchise Awards

2009

Βραβείο Best Franchise Workplace από τα Franchise Awards Πιστοποίηση με ΕΝ ISO 14001:2004 από διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα

2010

Το δίκτυο καταστημάτων Γρηγόρης Μικρογεύματα γιορτάζει τα 250 καταστήματα! Βραβείο Καινοτομίας στην Εξυπηρέτηση Πελατών για τη σειρά προϊόντων Διατροφή & Ισορροπία, από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών

2011

Βραβείο Best Value for money product στα Franchise awards

2012

Βραβείο Best Value for money product στα Franchise awards

2013

Βραβείο Customer Oriented Franchise στα Franchise awards Δημιουργία νέου concept καταστημάτων Γρηγόρης ΦΟΥΡΝΙΣΜΑΤΑ.

2014

Το δίκτυο γιορτάζει τα 270 καταστήματα Εγκαινιάζεται στρατηγική συνεργασία με τα Ελληνικά Πετρέλαια για παρουσία σε πρατήρια ΕΚΟ / BP με τα concept stores ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟ.

2015

Το πρώτο κατάστημα στο Βερολίνο!

2016

Franchise Awards 2016 – Πιο Πιστό Δίκτυο Συνεργατών (Most Loyal Network)

2016

Estia Awards 2016 – Gold Total Experience / στην κατηγορία Snack and Coffee & Silver Healthy Taste / στην κατηγορία Snack & Coffee

2016

Social Media Awards – Bronze / Best use of Instagram

2017

Ενίσχυση της παρουσίας του Γρηγόρη στη Γερμανία με 4 νέα καταστήματα

2018

Το πρώτο κατάστημα στη Ρουμανία

8 βραβεία για το gregorys eorder site & app από τους θεσμούς των Evolution Awards & Franchise Awards

4 βραβεία στα Social Media Awards

2019

Δυναμική είσοδος στην κατηγορία wellbeing

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 50 - 150

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: από 65.000 Ευρώ (ανάλογα με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που θα επιλέξετε)

ΜΕΣΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ: 100,000 - 130,000 (ανάλογα τον τύπο καταστήματος)

ENTRY FEES: 15.000 Ευρώ (δωδεκαετίας)

ROYALTIES: 5%

MRK FEES: 0%

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 346

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση ΓΡΗΓΟΡΗΣ ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της Μικρής Εστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Επικοινωνία

Αν διερευνάτε το franchising, είτε για να αναπτύξετε τη δική σας αλυσίδα, είτε για να ανοίξετε ένα κατάστημα franchise, θα χαρούμε να το συζητήσουμε μαζί.

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Ποιό είναι το ενδιαφέρον σας;
Invalid Input
No Internet Connection