FRANCHISE BUSINESS SERVICES

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ FRANCHISE

Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchise από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων franchise και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts. Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιό μας και θα σας προτείνουμε το franchise που σας ταιριάζει.

Υπηρεσιες Franchise

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts. Ο ρόλος μας δεν αφορά μόνο στην ταχεία ανάπτυξή σας, αλλά και στην στιβαρή δημιουργία ισχυρών δικτύων, υποστηρίζοντάς σας στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και παράλληλα διασφαλίζοντάς σας από τις παθογένειες του franchising, όπως τις έχουμε βιώσει κατά τη πολύχρονη ενασχόλησή μας.
 • ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ σε Ευρώ: 40000
 • ENTRY FEES σε Ευρώ: 0
 • ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Λιανική
ALOUETTE

Η Alouette μέσα από την ιστορία 46 δημιουργικών και επιτυχημένων ετών και την πολύτιμη σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργήσει με τους καταναλωτές, σχεδίασε και εφαρμόζει ένα σύγχρονο σύστημα franchise, ικανό να στηρίξει σοβαρές συνεργασίες εμπορικής προοπτικής και να εγγυηθεί τη συνεχή παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών και την ικανοποίηση σε πολλές ακόμη γενιές ευτυχισμένων μικρών πρωταγωνιστών της ζωής μας.

Η πολύχρονη εμπειρία, η τεχνογνωσία και η κατάρτιση που διαθέτουν τα 150 εξειδικευμένα στελέχη και συνεργάτες της Alouette, αποτελούν γερά θεμέλια για την πολύχρονη παρουσία της στο χώρο του παιδικού ενδύματος.

Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται σε μία προσέγγιση σφαιρικού χαρακτήρα – από τη μελέτη των τάσεων, τη σύλληψη των ιδεών, τον λεπτομερή σχεδιασμό, τη παραγωγή και τη διάθεση ρούχων και αξεσουάρ, με την συμβολή της Alouette στη παγκόσμια παιδική μόδα να είναι ουσιώδης και συνεπής.

Με δημιουργικότητα, φροντίδα και επιμονή στη λεπτομέρεια, η Alouette προσφέρει λειτουργικά και άνετα ρούχα με ιδιαίτερη αισθητική, πρωτότυπα σχέδια και άριστη ποιότητα, τα οποία οι γονείς θα επιλέξουν, και τα παιδιά θα απολαύσουν.

Όλες οι ενέργειες της Alouette περιστρέφονται γύρω από την δημιουργία σύγχρονων, πρακτικών και ποιοτικών ρούχων ιδιαίτερης αισθητικής, για τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας. Μέλημα της είναι να είναι παρούσα στη ζωή των παιδιών μέχρι την εφηβεία, και να τα συνοδεύει στα σημαντικότερα χρόνια της ζωής τους με αγάπη και φροντίδα.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Το όραμα για τον θαυμαστό κόσμο της Alouette ξεκίνησε να παίρνει μορφή το 1976, σε ένα μικρό κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Με το πέρασμα 46 ετών, εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη εταιρεία παιδικών ενδυμάτων στην Ελλάδα, αριθμώντας σε 36 καταστήματα, μέλη ενός συνεχώς αναπτυσσόμενου δικτύου.

ΣΤΟΧΟΣ

Ανέκαθεν, ο στόχος της Alouette ήταν και παραμένει ο ίδιος: «Η δημιουργία ποιοτικών και όμορφων ρούχων για τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Συμβαδίζοντας με τις επιθυμίες των μικρών μας πρωταγωνιστών, που είναι η πρώτη της προτεραιότητα, η Alouette έχει εξασφαλίσει αποκλειστική συνεργασία με εταιρείες που φέρουν αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών, μεταξύ άλλων, Santoro, Snoopy και Hello Kitty.

Επιπλέον, η Alouette έχει την τιμή να φιλοξενεί την εταιρεία Paul Frank, η οποία πλαισιώνει το δίκτυο των καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα. Οι αξίες των δύο εταιρειών ταυτίζονται, καθώς τα προϊόντα της Paul Frank βασίζονται εξίσου στην ποιότητα, την υψηλή αισθητική και φυσικά στους διάσημους χαρακτήρες της!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 Το δίκτυο των καταστημάτων λιανικής πώλησης που έχει αναπτύξει η Alouette, συγκροτείται από καταστήματα ποικίλων μεγεθών, τα οποία εξυπηρετούν όλα τα μεγάλα κέντρα της χώρας και δίνουν την δυνατότητα στους πελάτες της να γνωρίσουν τα προϊόντα της από κοντά.

Επιπλέον, έχει δημιουργήσει τρία destination stores, τα οποία μετατρέπουν το shopping σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Συνθέτουν ένα ευχάριστο περιβάλλον που μας μεταφέρει αμέσως στον θαυμαστό κόσμο της Alouette, με μοναδικά προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία, φιλικό και εξειδικευμένο προσωπικό, σε έναν φαντασμαγορικό προορισμό για γονείς και παιδιά.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Όλες οι ενέργειες που έχουμε κάνει περιστρέφονται γύρω από την δημιουργία σύγχρονων, πρακτικών και ποιοτικών ρούχων ιδιαίτερης αισθητικής, για τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας. Μέλημα της Alouette είναι να είναι παρούσα στη ζωή των παιδιών μέχρι την εφηβεία, και να τα συνοδεύει στα σημαντικότερα χρόνια της ζωής τους με αγάπη και φροντίδα.

Στο πλαίσιο της θέλησής της για τη δημιουργία και διατήρηση επαγγελματικών σχέσεων, η Alouette έχει σχεδιάσει και εφαρμόσει ένα επιτυχημένο σύστημα franchise.  Μέσω αυτού, υποστηρίζει συνεργασίες εμπορικής προοπτικής, με εγγυημένη ποιότητα και σταθερή παροχή προϊόντων που δύνανται να οδηγήσουν αφενός σε ωφέλιμες επιχειρηματικές συμφωνίες, και αφετέρου να στοχεύσουν σε μια πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των μικρών μας πρωταγωνιστών.

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος του κοινού μας ταξιδιού, και να ανακαλύψετε όλα αυτά που κρύβει ο θαυμαστός κόσμος της Alouette!

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Εάν έχετε την διάθεση και το επιχειρηματικό πνεύμα και επιθυμείτε να γίνετε συνεργάτες - μέλος του δικτύου λιανικής της Alouette δημιουργώντας την δική σας επιχείρηση, η μητρική εταιρεία σας εφοδιάζει με μια σειρά από προνόμια με στόχο μια αμοιβαία αποδοτική εμπορική σχέση:

 • Brand με κορυφαία φήμη και αναγνωρισιμότητα.

 • Συλλογές ρούχων και αξεσουάρ σε υψηλή ποιότητα και value for money, που ανανεώνονται διαρκώς.

 • Τεχνογνωσία, που εμπεριέχει εμπειρία 46 ετών.

 • Εμπόρευμα που διατίθεται με τη μέθοδο της παρακαταθήκης, και διασφαλίζει συνεχή εμπορευματική πληρότητα και μηδενική απαξίωση (στοκ).

 • Κεντρικό marketing και προωθητικές ενέργειες.

 • Αρχική και συνεχής εκπαίδευση και υποστήριξη.

 • Μηδενικά entry fees και

 • Υποστήριξη στην εύρεση καταστημάτων.

 • Αξιολόγηση και εμπορική μελέτη υποψήφιων καταστημάτων.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 80

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση/Επίπλωση: 500 Ευρώ / τ.μ.

Αρχικό εμπόρευμα: ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 27

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 9