FRANCHISE BUSINESS SERVICES

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ FRANCHISE

Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchise από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων franchise και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts. Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιό μας και θα σας προτείνουμε το franchise που σας ταιριάζει.

Υπηρεσιες Franchise

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts. Ο ρόλος μας δεν αφορά μόνο στην ταχεία ανάπτυξή σας, αλλά και στην στιβαρή δημιουργία ισχυρών δικτύων, υποστηρίζοντάς σας στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και παράλληλα διασφαλίζοντάς σας από τις παθογένειες του franchising, όπως τις έχουμε βιώσει κατά τη πολύχρονη ενασχόλησή μας.
  • ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ σε Ευρώ: 50000
  • ENTRY FEES σε Ευρώ: 15000
  • ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Εστίαση
COFFEE ISLAND FRANCHISE

Η μεγάλη αλυσίδα καφέ κλείνει 20 χρόνια ζωής και ανανεώνεται. Νέα εικαστική ταυτότητα, νέα προϊόντα, νέες υπηρεσίες, ανάπτυξη δικτύου συνθέτουν τη μεγάλη αλλαγή και εξέλιξη του brand που έβαλε τον coffee to go στη ζωή και την καθημερινότητα των Ελλήνων.

Το 2019 η Coffee Island συμπλήρωσε 20 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας. Η εταιρεία, με έδρα την Πάτρα, μέσα από σταθερά και βαθιά μελετημένα βήματα, έχει φτάσει σήμερα να μετράει 428 σύγχρονα καφεκοπτεία σε Ελλάδα, Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά και Ντουμπάι ενώ συνεχίζει να καινοτομεί και να αναπτύσσεται, έχοντας εδραιωθεί στο χώρο του καφέ. Στο πλαίσιο των Allegra European Awards η Coffee Island αναδείχθηκε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η καλύτερη αλυσίδα καφέ στη Νότια Ευρώπη.

Η  νέα σεζόν, και χρονιά, συνιστά μια από τις σημαντικότερες της εταιρείας καθώς διανύει μια επετειακή φάση που εμπεριέχει μεγάλες αλλαγές και ανανέωση, πρωτοπορία και καινοτομία, με στόχο πάντα την αναβάθμιση της εμπειρίας του καταναλωτή.

Η Coffee Island έχει στο DNA της, την αναζήτηση, την τεχνογνωσία και την εξέλιξη και πάνω σε αυτές τις αρχές βασίστηκε η εταιρεία  για να παρουσιάσει όλες τις αλλαγές της.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Η ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Απαντώντας στις σύγχρονες προκλήσεις το Brand ανανεώνει την εικόνα του, αποκτώντας ένα πιο σύγχρονο, ζωντανό και νεανικό ύφος.

Διατηρώντας πάντα ως βάση επικοινωνίας το λουλούδι, που συμβολίζει τον κύκλο ζωής ενός Coffee Island καφέ from bean to cup, η εταιρική εικόνα του brand αλλάζει: Καθαρές γραμμές, στιβαρή και δυναμική νέα γραμματοσειρά, αισιόδοξα μηνύματα και χρώματα, είναι τα κύρια στοιχεία που αποπνέει η νέα εταιρική ταυτότητα. Με το λουλούδι να πρωταγωνιστεί πάντα στο λογότυπο, και το brand name να το αγκαλιάζει με την ίδια αγάπη που οι άνθρωποι πίσω από το brew bar αγκαλιάζουν τον καθημερινό επισκέπτη, παρουσιάζονται νέες εικαστικές φόρμες, εμπνευσμένες από τα χρώματα της γης, του καφέ και από τα ταξίδια των εξερευνητών της Coffee Island.

Παράλληλα όμως, το brand μένει πάντα πιστό στις αρχές του για direct trade, υποστηρίζοντας σθεναρά την άμεση συνεργασία με μεμονωμένους παραγωγούς ή συνεταιρισμούς στις χώρες παραγωγής καφέ δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης οι οποίες βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και τη δίκαιη μεταχείριση και οδηγούν σε μακροχρόνιες και βιώσιμες συμφωνίες.

Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Η εφαρμογή της νέας εταιρικής ταυτότητας έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζεται μέσα στο περιβάλλον του δικτύου με τα καταστήματα να ακολουθούν το ίδιο χρωματιστό, αισιόδοξο και ταυτόχρονα δυναμικό ύφος της νέας εικαστικής πλατφόρμας.

ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ / ΗΟΜΕ BARISTA

Η αλυσίδα όμως δεν ξεχνά ποτέ την αφετηρία της. Η Coffee Island ξεκίνησε ως καφεκοπτείο, με όραμα να προσφέρει καθημερινά καφέ υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή, και μένει πιστή σε αυτό. Έτσι λοιπόν στην ανανεωμένη εικόνα της, το καφεκοπτείο ενισχύεται σημαντικά, με τους εξερευνητές της Coffee Island να ταξιδεύουν στις χώρες προέλευσης του καφέ και να ανακαλύπτουν από επιλεγμένες φάρμες εξαιρετικής ποιότητας specialty καφέδες. Νέες single estate επιλογές διαμορφώνουν τη γκάμα του καφεκοπτείου, θαυμάσιες μονοποικιλίες για μοναδική απόλαυση στο σπίτι. Και φυσικά νέα χαρμάνια, μεγάλη ποικιλία σε καφέδες φίλτρου, καθώς και ο πάντα αγαπημένος ελληνικός καφές έρχονται για να συνθέσουν τη γκάμα επιλογών του νέου καφεκοπτείου και να υποσχεθούν στον καταναλωτή μία ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης!

Και για όλους αυτούς που θέλουν να εκφράσουν το πάθος τους για τον καφέ, φτιάχνοντας μόνοι τους τον δικό τους μοναδικό καφέ, η Coffee Island δίνει τη δυνατότητα να γίνουν Home Barista! Νέα, έξυπνα χρηστικά coffee maker αλλά και νέες προτάσεις σερβιρίσματος καλούν τον καταναλωτή να μπει στον θαυμαστό κόσμο του καφέ!

Και φυσικά Eco Friendly χρηστικές επιλογές και ένα ολοκαίνουργιο, 100% ανακυκλώσιμο reusable cup, το οποίο έχει κερδίσει το βραβείο Reddot 2018 για τον σχεδιασμό προϊόντος στην κατηγορία Νέων Υλικών.

FOOD PROJECT

Αφουγκραζόμενοι την ανάγκη αναβάθμισης και διεύρυνσης της προϊοντικής γκάμας φαγητού, η αγκαλιά της Coffee Island μεγάλωσε και υποδέχθηκε το FOOD PROJECT, δημιουργώντας έτσι μια καθημερινή ολιστική εμπειρία για όλους εκείνους που δεν αρκούνται μόνο σε ένα μοναδικό καφέ.

Το Food Project τρέχει ήδη με επιτυχία στα περισσότερα καταστήματα του δικτύου, προσφέροντας επιλεγμένες γευστικές προτάσεις που καλύπτουν πρωϊνό, μεσημεριανό και snacks, δίνοντας την ευκαιρία στον επισκέπτη να διαλέξει ανάμεσα από 34 νέους διαφορετικούς κωδικούς από muffins, cakes, αφράτα σφολιατοειδή, sandwiches και σαλάτες.

COFFEE ISLAND APP – ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!

Την ίδια στιγμή και παράλληλα με την ανανέωση στα καταστήματα και το πορτφόλιο του brand, έρχεται και ένα ανανεωμένο και άκρως καινοτόμο application της αλυσίδας, με πολλά οφέλη και μια μοναδική εμπειρία για τον χρήστη.

Στο νέο mobile app της εταιρείας αποτυπώνεται ένα digital Coffee Island κατάστημα, όπου εξέχουσα θέση έχει ο barista. Στο My Coffee Island app ο Barista είναι αυτός που καλωσορίζει τους χρήστες, τους βοηθά στην παραγγελία, αλλά και τους εκπαιδεύει με fun facts σχετικά με τον καφέ. Παράλληλα, και για πρώτη φορά στο είδος, ό χρήστης ανταμείβεται για τη χρήση του app μέσα από ένα πρόγραμμα επιβράβευσης ενώ του δίνονται μια σειρά από προνόμια και διευκολύνσεις όπως το skip the line (μπορεί να πραγματοποιεί την παραγγελία του από το application, και ο καφές του να τον περιμένει στο κατάστημα προς παραλαβή).

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η νέα εποχή του brand έχει ήδη ξεκινήσει και στην εξέλιξη και την πρόοδο της, σημαντικό και κυρίαρχο ρόλο, παίζουν οι συνεργάτες της. Για την Coffee Island όλοι οι συνεργάτες είναι μοναδικοί, γιατί ο καθένας συμβάλλει καθημερινά από το πόστο του στη διατήρηση αυτής της μακράς πορείας της, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό χαρμάνι επιτυχίας και καινοτομίας!

Η αποστολή μας

“Εμείς οι άνθρωποι της Coffee Island συνεπείς στις αξίες μας, καθημερινά, με πάθος και χαρά, εξυπηρετούμε, ταξιδεύουμε, εξερευνούμε, εμπνέουμε, ανατρέπουμε, δημιουργούμε, εξελισσόμαστε & καινοτομούμε, για να προσφέρουμε μοναδική εμπειρία στον καθένα ξεχωριστά”.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 35 τ.μ.

ENTRY FEES: 15.000 €

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ: 25.000 €

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: 25.000 €

ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ: 10.000 €

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MARKETING FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ: 400+