FRANCHISE BUSINESS SERVICES

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ FRANCHISE

Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchise από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων franchise και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts. Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιό μας και θα σας προτείνουμε το franchise που σας ταιριάζει.

Υπηρεσιες Franchise

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts. Ο ρόλος μας δεν αφορά μόνο στην ταχεία ανάπτυξή σας, αλλά και στην στιβαρή δημιουργία ισχυρών δικτύων, υποστηρίζοντάς σας στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και παράλληλα διασφαλίζοντάς σας από τις παθογένειες του franchising, όπως τις έχουμε βιώσει κατά τη πολύχρονη ενασχόλησή μας.
 • ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ σε Ευρώ: 17000
 • ENTRY FEES σε Ευρώ: 0
 • ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Υπηρεσίες
WATT+VOLT franchise

Η WATT+VOLT είναι ο κορυφαίος πάροχος ενέργειας με το μεγαλύτερο δίκτυο φυσικών καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Διανύει 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και ανοδικής πορείας και μετρά ήδη πάνω από 180.000 πελάτες και περισσότερα από 85 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα. Οι Financial Times πρόσφατα την έβαλαν στη λίστα των 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων στην Ευρώπη, δίνοντάς της την πρωτιά ανάμεσα στις ελληνικές επιχειρήσεις και την 204η θέση συνολικά στην Ευρώπη.

FRANCHISE BUSINESS

Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής ανάπτυξης και της ενίσχυσης της φυσικής της παρουσίας σε όλη την Ελλάδα, η WATT+VOLT αναζητά νέους συνεργάτες. Χρειάζεται να διαθέτουν γνώσεις λιανικής επιχείρησης και παροχής υπηρεσιών, καθώς και διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού, ώστε να ενταχθούν στο δίκτυο franchise καταστημάτων. Το δίκτυο διαθέτει ήδη 44 σημεία εξυπηρέτησης πανελλαδικά, που απαρτίζονται από καταστήματα (ιδιόκτητα και franchise), αλλά και καταστήματα εξουσιοδοτημένων συνεργατών, προσφέροντας ρεύμα, φυσικό αέριο και πρωτοποριακές λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας. Η εταιρεία μέσα από τη διαρκή εξέλιξη, καλύπτει τις ανάγκες περισσότερων από 180.000 πελατών σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο με το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό της.

Το δίκτυο franchise καταστημάτων παίζει στρατηγικό ρόλο στην περαιτέρω ανάδειξη της παρουσίας της WATT+VOLT σε όλη τη χώρα, η οποία μέσω της πελατοκεντρικής της προσέγγισης έχει θεμελιώσει άριστη φήμη για την αξιοπιστία και την αμεσότητα στην εξυπηρέτηση του κοινού. Οι άνθρωποί της αποτελούν την κινητήρια δύναμή της και γι’ αυτό επενδύει σε αυτούς και στην εκπαίδευσή τους, την οποία υποστηρίζει διαρκώς. Οι υποψήφιοι συνεργάτες χρειάζεται να διαθέτουν ένα χαμηλό αρχικό κεφάλαιο κίνησης, προθυμία αυτό-απασχόλησης και καλές επικοινωνιακές ικανότητες.

Με εφόδια το δημοφιλές και αξιόπιστο όνομα, την υψηλή τεχνογνωσία και την άρτια οργάνωση και με σύμμαχο την καινοτομία και την πρωτιά στις ιδέες και λύσεις του μέλλοντος η WATT+VOLT προσφέρει στους επιχειρηματίες τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και να επιτύχουν τους στόχους τους με μία συνεχή παροχή υποστήριξης, η οποία ξεκινά από τα πρώτα στάδια δημιουργίας ή μετασχηματισμού του καταστήματος και εξελίσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του. Τέλος, η εταιρεία σέβεται την έννοια της τοπικής κοινότητας και ενδυναμώνει την παρουσία του καταστήματος σε αυτήν μέσα από την πρωταγωνιστική παρουσία και υποστήριξη σημαντικών τοπικών δράσεων και τη σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσει με τους ανθρώπους της.

Πιο αναλυτικά το πακέτο franchise περιλαμβάνει:

 • Ισχυρό Brand Name
 • Εξελιγμένη Τεχνογνωσία – Know-how
 • Ενιαία εταιρική εικόνα καταστήματος
 • Ολοκληρωμένη και συνεχή εκπαίδευση προσωπικού
 • Πρόσβαση σε E-learning Platform
 • Συνεχή υποστήριξη από την ομάδα Πωλήσεων και Marketing
 • Χρηστικά εγχειρίδια λειτουργίας

Τα οφέλη που προκύπτουν από τη συνεργασία είναι πολυάριθμα:

 • Χαμηλό κόστος συνεργασίας
 • Μηδενική συμμετοχή στο εταιρικό διαφημιστικό κόστος
 • Μηδενικό Entry Fee
 • Μηδενικά Royalty Fees

Τα καταστήματα της WATT+VOLT βρίσκονται κοντά στους ρυθμούς της εποχής, τον τόπο, τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες των πελατών της. Φέρουν το χαρακτηριστικό και αναγνωρίσιμο σήμα WATT+VOLT και οι καταναλωτές αντιλαμβάνονται άμεσα τη σχέση, αλλά και τις αξίες του ονόματος. Βάζουν στο επίκεντρο τον πελάτη προσφέροντας μια νέα, μοναδική εμπειρία ενέργειας, με καινοτόμες υπηρεσίες παρακολούθησης και διαχείρισης ενέργειας.
Στα καταστήματα WATT+VOLT, που ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο design τους, οι ειδικοί σύμβουλοι ενημερώνουν τους πελάτες για τις ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις που προσφέρει η εταιρεία και προτείνουν τρόπους για την επίτευξη μιας πιο αποδοτικής, άνετης και ασφαλούς καθημερινότητας. Η WATT+VOLT, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών με αφοσίωση, αποτελεσματικότητα και ευελιξία, επενδύει στις δεξιότητες του προσωπικού της, προσφέροντάς τους συνεχή εκπαίδευση.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 40 τ.μ.

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 17.000€

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ