Διαδραματίζουμε

Πιστεύουμε

Παρέχουμε

 

Σύμβουλοι Franchise

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.


Γνωρίστε όλες τις προτάσεις franchise!

Explore Now!

Φανερωμένης 4, Χολαργός, 15561, 2106540681, .

Franchise Marketing by Franchise.GR and Franchising.GR

Σύμβουλοι Franchise
Με εμπειρία από το 1990 διαδραματίζουμε ηγετικό ρόλο στον κλάδο του franchise, έχοντας συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλυτέρων αλυσίδων franchise.
Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες.
Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.

Αναπτύσσουμε
Αλυσίδες

Η άνω των 30 ετών δραστηριότητά μας ως σύμβουλοι επιχειρήσεων, η κορυφαία τεχνογνωσία μας και η πλήρης εξειδίκευσή μας στο franchising, σε συνδυασμό με την ακεραιότητα και τον επαγγελματισμό που μας διέπει, μας έχουν αναδείξει ως τη νο1 εταιρεία συμβούλων franchise, παρέχοντας πλήρεις υπηρεσίες σχεδιασμού, οργάνωσης και ανάπτυξης δικτύων.

Δημιουργούμε
Επιτυχία

Παρέχουμε όχι μόνο πλήρη ενημέρωση για τα συστήματα franchise που εκπροσωπούμε, αλλά και διασφαλίζουμε την επιτυχημένη επιλογή σας, παρέχοντας ολοκληρωμένη προσέγγιση κατά την διαδικασία αξιολόγησης των διαφορετικών επιχειρηματικών προτάσεων, ώστε η τελική επιλογή να καλύπτει τόσο τις ανάγκες, όσο και τις δυνατότητές σας.

Creativity & Innovation.

Well-Known Brands

Εχουμε συμβάλλει καταλυτικά στην ανάπτυξη των πλέον γνωστών franchise brands.

Franchise Awards

Οι πελάτες μας έχουν διακριθεί επανειλημμένως στα Βραβεία Franchise.

Innovative Concepts

Εκπροσωπούμε τα πλέον καινοτόμα franchise concepts και τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αλυσίδες.

Franchise Research

Διενεργούμε έρευνες αγοράς, αναλύουμε τις τάσεις και την πορεία του κλάδου.

Always Forward.

Η κορυφαία εταιρεία συμβούλων franchise

Θεσμικός Ρόλος

Ο ρόλος μας στην αγορά θεωρείται θεσμικός, καθώς το 1998 λάβαμε την πρωτοβουλία έκδοσης του πανελληνίας κυκλοφορίας περιοδικού FRANCHISE BUSINESS, πριν από οποιαδήποτε άλλο αντίστοιχο μέσο ή φορέα.

Εμπειρία & Εξειδίκευση

Η εμπειρία μας ως σύμβουλοι επιχειρήσεων ξεκινά το 1990 και εξειδικευόμαστε στο franchising από το 1998, όταν δημιουργήσαμε τομή στον κλάδο της δικαιόχρησης, εισάγοντας πρωτόγνωρα δεδομένα και προδιαγραφές ποιότητας.

Αξίες

Το Franchising χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά πλεονεκτήματα, που συντελούν στην ταχεία και στιβαρή ανάπτυξη και αναδεικνύεται ως το απόλυτο μέσο έκφρασης της επιχειρηματικότητας, διασφαλίζοντας υψηλές αποδόσεις και υπεραξίες.

Testimonials

Στέλιος Ρουμελιώτης

Η πολυετής εμπειρία των στελεχών της εταιρείας και ειδικά του Πλάτωνα Μαλλικούρτη, είναι προίκα για τις επόμενες γενιές της δικαιόχρησης.

-Στέλιος Ρουμελιώτης
Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος

Αποτελεί ουσιαστικό αρωγό στον κλάδο της δικαιόχρησης, ενισχύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της.

-Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος
Δημήτρης Πετρόπουλος

Έχει αποτελέσει, υποστηρικτή, άξονα ανάπτυξης, σύμβουλο και αρωγό σε όλους μας και στον χώρο τον ίδιο.

-Δημήτρης Πετρόπουλος
Αλεξία Κουτρουλιά

Δεν μπορώ παρά να εκφράσω την βαθύτατη ικανοποίησή μου από την μακρόχρονη συνεργασία μας και να ευχηθώ να συνεχίσει την ίδια επιτυχημένη πορεία.

-Αλεξία Κουτρουλιά

210.65.40.681

.

Address

23 Salient Road
Φανερωμένης 4 και Αγαμέμνονος
London, United Kingdom
Χολαργός, Αθήνα
PO-LDN 123
15561

Hours

Monday - Friday
Δευτέρα - Παρασκευή
09:00 - 17:00 (GMT 0)
09:00 - 19:00